Poradnia zdrowia psychicznego i Rozwoju osobistego

W Naszej Fundacji prowadzimy różne formy pomocy psychologicznej, psychiatrycznej, pedagogicznej i z zakresu rozwoju osobistego. Oferujemy:

🟢  Indywidulną psychoterapię, terapię psychologiczną stacjonarnie w Lublinie oraz online, którą prowadzą psychologowie i psychoterapeuci z wieloletnim doświadczeniem (160 zł)

🟢  Psychoterapia dla par, rodzin – stacjonarnie w Lublinie (180 zł)

🟢  Indywidualne sesje coachingowe, rozwojowe, job-coachingowe online (160 zł)

🟢  Indywidualne doradztwo zawodowe, rodzinne online (140 zł)

🟢  Konsultacje psychiatryczne online (160 zł)

🟢  Konsultacje psychodietetyczne online (160 zł)

🟢  Terapię i konsultacje psychologiczne niskopłatne, którą prowadzą psychologowie z kilkuletnim doświadczeniem zawodowym, po odbyciu kursów specjalistycznych terapeutycznych lub w trakcie certyfikacji psychoterapeutycznej (100 zł)

🟢  Bezpłatne konsultacje, wsparcie psychologiczne, spotkania psychoedukacyjne online i stacjonarnie w Lublinie prowadzone przez psychologów, terapeutów bezpośrednio po studiach i kursach terapeutycznych, studentów ostatnich lat studiów psychologicznych po odbyciu szkoleń metodycznych dla osób w wyjątkowo trudnej sytuacji życiowej i finansowej (dofinansowanie do 100%)

Oferta spotkań indywidulanych i dla par (50-60min):

Indywidualna terapia psychologiczna, psychoterapia (stacjonarnie w Lublinie oraz online)

Psychoterapia oraz terapia psychologiczna pomoże Ci zrozumieć swoje myśli, emocje, zachowanie, a także odzyskać równowagę w trudnych momentach. Za pomocą pogłębionego wywiadu i nowoczesnych narzędzi diagnostycznych wspólnie określamy źródło trudności życiowych, a także projektujemy działania rozwojowe i naprawcze. Po pomoc psychoterapeuty warto się zgłosić gdy czujesz znaczne obniżenie nastroju, wysoki poziom lęku lub innych stanów, które Cię niepokoją. Kiedy czujesz, że problemy przytłaczają za bardzo, a przeszłość nie pozwala żyć normalnie i spokojnie. Nasi terapeuci pomogą wrócić do równowagi.

55-60 min – 160 zł

Indywidualne konsultacje psychologiczne, psychoedukacja, terapia niskopłatna (online):

Konsultacje psychologiczne są formą doraźnej pomocy, z której może skorzystać każdy, kto czuje, że takiej pomocy potrzebuje. Zmagając się z trudnościami, problemami życiowymi, kryzysami czy rozchwianiem emocjonalnym warto skorzystać ze wsparcia specjalisty. Dbanie o swoje zdrowie psychiczne i emocjonalne jest równie ważne co zdrowie fizyczne. Psycholog pomoże zrozumieć źródła trudności, udzieli wsparcia, pomoże w poszukiwaniu rozwiązań, które sprawią, że poczujesz się lepiej.

55-60 min – 100 zł

Badanie psychologiczne, potencjału zawodowego, relacji rodzinnych (online):

Prowadzimy badania różnych obszarów funkcjonowania, osobowości, temperamentu, predyspozycji zawodowych z wykorzystaniem profesjonalnych testów psychologicznych i kompetencyjnych. Badania odbywają się zdalnie w obecności psychologa połączonego na spotkaniu. Po otrzymaniu wyników psycholog przekazuje informacje zwrotne na temat wyników i możliwych dalszych kroków działania.

Cena badania jest zależna od ilości i rodzajów testów, które są wykonywane. Zapraszamy do wypełnienia formularza zgłoszeniowego na badania. Po analizie zgłoszenia prześlemy do Państwa wycenę badania.

Indywidualny coaching (online):

Coaching jest formą pracy dla osób, którym zależy na rozwoju osobistym, pragną doskonalić swoje kompetencje i rozwijać się na polu zawodowym lub osobistym. Coach pomaga swojemu klientowi zidentyfikować i nazwać cel, do którego chce dążyć i który poprawi jakość jego życia. Coaching jest idealnym sposobem na poznanie swojego potencjału, ustalenie drogi rozwoju i wprowadzenie potrzebnych zmian w swoim życiu.

55-60 min – 160 zł

Indywidualne poradnictwo pedagogiczne/coaching rodzicielski (online):

Bycie rodzicem to czasami wyzwanie! Wiemy o tym dlatego też zachęcamy do skorzystania z profesjonalnego wsparcia doświadczonych pedagogów, którzy pomogą rozwinąć umiejętności wychowawcze. Konsultacje są również przeznaczone dla dzieci
i młodzieży- zapewniają wsparcie, pomoc w wyborze kierunku kształcenia i zawodu, oraz rozwiązywania bieżących trudności życiowych.

55-60 min – 140 zł

Indywidualne doradztwo zawodowe/job-coaching (online): 140 zł

Zastanawiasz się nad zmianą pracy? Czujesz wypalenie w obecnej, ale nie do końca wiesz co chcesz robić? Konsultacje z doradcą są właśnie dla Ciebie! Poradnictwo zawodowe  oraz job-coaching pomoże w wyborze szkoły, zawodu, pracy bądź przekwalifikowania się, najbardziej adekwatnie do Twoich możliwości.

55-60 min – 140 zł

Terapia par, psychoterapia małżeńska – stacjonarnie w Lublinie oraz online:

Każdy związek przechodzi pewne etapy, pojawiające się trudności wywołują czasem kryzysy, które ciężko przepracować we własnym zakresie.  W takich sytuacjach nieoceniona staje się pomoc psychoterapeuty, który pomoże uświadomić obu stronom relacji powody powstawania konfliktu, skłonić do przemyśleń i dyskusji. Jeśli czujesz, że to jest to czego właśnie potrzebuje Twój związek- nie zwlekaj! Nigdy nie jest za późno na poprawę relacji i poprawę jakości w związku!

55-60 min – 250 zł

Potrzebujesz specjalistycznego wsparcia, a nie możesz sobie finansowo pozwolić na taką pomoc?

Zgłoś się do naszego projektu „Zdrowie w głowie” – pomożemy.

Zapraszamy!